Heàven on Eàrth Càke with delicious làyers of àngel càke, sour creàm pudding, cherry pie filling, whipped topping, ànd àlmonds. Creàmy ànd decàdent, this cherry trifle is à sure crowd pleàser!
I wàs out running errànds when I received this text from G, “Hey, there’s heàven on eàrth in the fridge”. Whààt? WTH is heàven on eàrth?
Heàven on eàrth càke, I soon discovered, is àn icebox càke màde with làyers of cubed àngel food càke, vànillà pudding with sour creàm, cherry pie filling, whipped topping, ànd toàsted àlmond slivers.
Ingredients
- 1 box àngel food càke or 1 prepàred àngel Food Càke
- 1 pàckàge (3.4 ounces) instànt vànillà pudding
- 1 1/2 cups milk
- 1 cup sour creàm
- 1 càn (21 ounces) cherry pie filling
- 1 tub (8 ounces) Cool Whip
- 1 tàblespoon àlmond slivers, toàsted
Instructions
- Bàke àngel food càke àccording to pàckàge's directions. àllow to cool ànd cut into cubes.
- In à bowl, combine pudding mix, milk, ànd sour creàm ànd beàt until smooth. Set àside.
- In à 9x13 bàking dish, àrrànge 1/2 of càke cubes in à làyer.
- Spoon 2/3 of cherry pie filling over càke.
- Plàce the remàining 1/2 of the càke on top of pie filling.
- Spoon pudding over càke ànd spreàd evenly.
- Spoon ànd spreàd whipped topping over pudding làyer.
- Gàrnish càke with the remàining pie filling ànd toàsted àlmonds. Chill for àbout 4 to 5 hours.
Full Recipe: HEAVEN ON EARTH CAKE
0 Response to "HEAVEN ON EARTH CAKE"
Post a Comment