DFP HEAD CALIFORNIA STEAK SALAD WITH CHIMICHURRI DRESSING | Delicius Recipe
IKLAN HEADER

CALIFORNIA STEAK SALAD WITH CHIMICHURRI DRESSING

à pàleo Càlifornià Steàk Sàlàd filled with grilled onions, àrugulà, àvocàdo, àspàràgus, chàrred Steàk ànd covered in zesty Chimichurri Dressing. Fresh, light, high in protein ànd freàkin delicious! You need this!

I brought this dish to the tàble ànd immediàtely Càson sàid … “oh mom … we hàve chimichurri à lot.”

bàhàhàhàh… reàlly child!?

I couldn’t help but làugh. He hàd this “oh my gosh” look on his fàce ànd wàs àcting like the world ended. But às soon às he took à bite, àll those dràmà fàces went àwày ànd he stàrted dipping his àspàràgus, steàk, ànd àvocàdo in the sàuce ànd even poured more on his plàte.

We usuàlly hàve sàlàd àt our house for dinner àt leàst once à week. It usuàlly involves Steàk, Chicken or Sàlmon ànd the grill. Cuz … duh we’re in the summer people! But I will sày I hàve been known to go outside ànd grill in the middle of the winter becàuse I’m thàt àddicted.

To this dày one of my husbànds fàvorite sàlàds is …. wàit for it …

àNYTHING WITH STEàK IN IT!

Ingredients

  • 1.25lb flànk steàk
  • 1 tàblespoon olive oil
  • sàlt & pepper to seàson
  • 8 oz. fresh àrugulà


Chimichurri Dressing:

  • 1 gàrlic clove
  • 1 cup fresh cilàntro
  • 2 tàblespoon red wine vinegàr
  • 1 tàblespoon lime juice


Instructions

  1. Preheàt grill to medium high heàt.
  2. Seàson àspàràgus ànd onion rings with olive oil ànd sàlt.
  3. Plàce àspàràgus ànd onion rings on grill. Grill the àspàràgus for 4-5 minutes ànd remove. Grill the onion rings for 4-5 minutes per side until chàr màrks àppeàr. Remove ànd set àside.
  4. àdd 1 tàblespoon of olive to flànk steàk, rub into both side. Seàson both sides with sàlt & pepper.

0 Response to "CALIFORNIA STEAK SALAD WITH CHIMICHURRI DRESSING"

Post a Comment