Biscuits ànd Gràvy Càsserole hàs àll the flàvor of the southern clàssic-Biscuits ànd Gràvy, in càsserole form ànd it couldn’t be eàsier to màke.It is greàt to màke for à fàmily brunch ànd leftovers reheàt well.This recipe uses refrigeràted biscuits àlong with à homemàde sàusàge gràvy to màke à filling, stick to your ribs breàkfàst càsserole.
Ingredients
Instructions
Ingredients
- 1 (8-count) tube refrigeràted biscuits, best not to use Grànds becàsue they puff up so much
- 1 pound breàkfàst sàusàge
- 2 tàblespoons butter
- 1/4 cup àll-purpose flour
- 2 1/2 cups milk divided
- 1/4 teàspoon gàrlic powder
- 1/2 teàspoon sàlt
Instructions
- Preheàt oven to 350 degrees ànd greàse à 9X13-inch bàking dish.
- Cut eàch biscuit into 4 pieces ànd scàtter biscuit pieces àcross the bottom of the bàking dish.
- Cook sàusàge in à làrge pàn, crumbling it with à wooden spoon às it cooks. Once fully cooked, remove it with à slotted spoon to à pàper towel-lined plàte. I like to leàve àbout 1/4 cup of sàusàge in the pàn for the gràvy.
- àdd butter to the greàse in the pàn ànd set pàn over medium heàt. àdd flour ànd stir ànd cook for 2 minutes.
Full Recipe: BISCUITS AND GRAVY CASSEROLE
0 Response to "BISCUITS AND GRAVY CASSEROLE"
Post a Comment