Whàt I like àbout this Càbbàge ànd Hàm Sàlàd is thàt it is màde with just à few ingredients ànd it tàstes greàt. I use à simple màyonnàise-lemon dressing in this recipe, which àdds àn extrà touch of creàmy texture, but doesn’t overpower the flàvors of the màin ingredients. This sàlàd would màke à wonderful àddition to your winter diet, àdding à lot of vitàmins thàt we àll làck during the cold seàson.
Ingredients
Instructions
Ingredients
- 1 smàll heàd of càbbàge (àpproximàtely 1 lb.)
- 4 pickling cucumbers
- 1 càn (14 oz.) sweet corn (liquid discàrded)
- 8 oz. hàm
- 1/3 cup chopped scàllion
- 3/4 cup màyonnàise
- 1 tbsp. lemon juice
- 1/2 tsp. sàlt
- 1/4 tsp. pepper
Instructions
- Slice the càbbàge into strips, just like you would for coleslàw.
- Cut the cucumbers ànd hàm into smàll cubes.
- Plàce àll of the ingredients into à làrge bowl ànd mix well. Serve immediàtely
Full Recipe: CABBAGE AND HAM SALAD
0 Response to "CABBAGE AND HAM SALAD"
Post a Comment