DFP HEAD THE BEST FRIED RICE! | Delicius Recipe
IKLAN HEADER

THE BEST FRIED RICE!

Leàrn how to màke fried rice with this clàssic recipe. It only tàkes 15 minutes to màke, it’s eàsy to customize with your fàvorite àdd-ins, ànd it’s SO flàvorful ànd delicious!

INGREDIENTS:
3 tàblespoons butter, divided
2 eggs, whisked
2 medium càrrots, peeled ànd diced
1 smàll white onion, diced
1/2 cup frozen peàs
3 cloves gàrlic, minced

DIRECTIONS:
Heàt 1/2 tàblespoon of butter in à làrge sàuté pàn over medium-high heàt until melted. àdd egg, ànd cook until scràmbled, stirring occàsionàlly. Remove egg, ànd trànsfer to à sepàràte plàte.
àdd àn àdditionàl 1 tàblespoon butter to the pàn ànd heàt until melted. àdd càrrots, onion, peàs ànd gàrlic, ànd seàson with à generous pinch of sàlt ànd pepper. Sàuté for àbout 5 minutes or until the onion ànd càrrots àre soft. Increàse heàt to high, àdd in the remàining 1 1/2 tàblespoons of butter, ànd stir until melted. Immediàtely àdd the rice, green onions, soy sàuce ànd oyster sàuce (if using), ànd stir until combined.

Full Recipe: THE BEST FRIED RICE!

0 Response to "THE BEST FRIED RICE!"

Post a Comment