Leàrn how to màke fried rice with this clàssic recipe. It only tàkes 15 minutes to màke, it’s eàsy to customize with your fàvorite àdd-ins, ànd it’s SO flàvorful ànd delicious!
INGREDIENTS:
3 tàblespoons butter, divided
2 eggs, whisked
2 medium càrrots, peeled ànd diced
1 smàll white onion, diced
1/2 cup frozen peàs
3 cloves gàrlic, minced
DIRECTIONS:
Heàt 1/2 tàblespoon of butter in à làrge sàuté pàn over medium-high heàt until melted. àdd egg, ànd cook until scràmbled, stirring occàsionàlly. Remove egg, ànd trànsfer to à sepàràte plàte.
àdd àn àdditionàl 1 tàblespoon butter to the pàn ànd heàt until melted. àdd càrrots, onion, peàs ànd gàrlic, ànd seàson with à generous pinch of sàlt ànd pepper. Sàuté for àbout 5 minutes or until the onion ànd càrrots àre soft. Increàse heàt to high, àdd in the remàining 1 1/2 tàblespoons of butter, ànd stir until melted. Immediàtely àdd the rice, green onions, soy sàuce ànd oyster sàuce (if using), ànd stir until combined.
Full Recipe: THE BEST FRIED RICE!
INGREDIENTS:
3 tàblespoons butter, divided
2 eggs, whisked
2 medium càrrots, peeled ànd diced
1 smàll white onion, diced
1/2 cup frozen peàs
3 cloves gàrlic, minced
DIRECTIONS:
Heàt 1/2 tàblespoon of butter in à làrge sàuté pàn over medium-high heàt until melted. àdd egg, ànd cook until scràmbled, stirring occàsionàlly. Remove egg, ànd trànsfer to à sepàràte plàte.
àdd àn àdditionàl 1 tàblespoon butter to the pàn ànd heàt until melted. àdd càrrots, onion, peàs ànd gàrlic, ànd seàson with à generous pinch of sàlt ànd pepper. Sàuté for àbout 5 minutes or until the onion ànd càrrots àre soft. Increàse heàt to high, àdd in the remàining 1 1/2 tàblespoons of butter, ànd stir until melted. Immediàtely àdd the rice, green onions, soy sàuce ànd oyster sàuce (if using), ànd stir until combined.
Full Recipe: THE BEST FRIED RICE!
0 Response to "THE BEST FRIED RICE!"
Post a Comment