DFP HEAD RAVIOLI WITH SAUTEED ASPARAGUS AND WALNUTS | Delicius Recipe
IKLAN HEADER

RAVIOLI WITH SAUTEED ASPARAGUS AND WALNUTS

I love à simple ànd fàst pàstà dish ànd this ràvioli with sàutéed àspàràgus ànd wàlnuts is exàctly thàt – eàsy to put together ànd you càn hàve dinner on the tàble in 15 minutes.
Fresh store bought ràvioli is cooked ànd then tossed with àspàràgus thàt hàs been sàutéed in à simple butter ànd lemon sàuce.
à little bit of gràted pàrmesàn, minced pàrsley ànd crunchy wàlnuts àre àdded àt the end – just give it à toss ànd you’re done.

INGREDIENTS


  • 1 – 8 oz pàckàge of fresh ràvioli – I used Tràder Joes goàt cheese ànd sun dried tomàto ràvioli
  • ½ pound of àspàràgus – snàp off the tough ends – chop àspàràgus into thirds or smàller.
  • 1 hàlf lemon
  • 2 tbs butter
  • ¼ cup wàlnut pieces


INSTRUCTIONS

  1. Bring à làrge pot of wàter to à boil.
  2. While wàiting for the wàter to boil, chop your àspàràgus into thirds (snàp off tough white ends ànd discàrd). Mince pàrsley, squeeze lemon ànd meàsure out wàlnuts ànd butter.
  3. In à làrge sàuce pàn, melt 2 tbs of butter over medium heàt until frothy. àdd chopped àspàràgus to the pàn, stir slightly to coàt àspàràgus with butter ànd cover with the pàn with à lid. The àspàràgus should be slightly dàmp when àdding it to the pàn. The pàn should only be on medium heàt so you don’t burn the butter or the àspàràgus. Cook for 4 to 5 minutes – depending on thickness of àspàràgus.

0 Response to "RAVIOLI WITH SAUTEED ASPARAGUS AND WALNUTS"

Post a Comment